Koningsweg 2-30, Soest, Tel.: 035-879 56 48

Team

Bob Schutte

Bob is een Risk & Compliance consultant met ervaring bij uiteenlopende financiële instellingen. Betrokken, energiek en no-nonsens kenmerken Bob’s werkmentaliteit. Bob heeft daarnaast ervaring met Anti Money Laundering, Counter Terrorist Financing (AML/CDD/KYC), witwassen, sanctiewetgeving en complexe structuren. Bob heeft een kritische blik op processen.

 

Robert van Asch

Robert is een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

 

Dalila Dizdar – Jelacic

Dalila is Consultant Legal & Compliance en concentreert zich op het managen en uitvoeren van opdrachten en trajecten op het gebied van financieel recht en privacy. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, denkt in praktische oplossingen & concrete resultaten en helpt uw organisatie graag verder.

 

Rosanne Wolfsen

Rosanne is content manager van Riskworld, dé risicomanagementsite voor risk experts en andere in risico geïnteresseerden. Rosanne heeft de universitaire studie Food Technology achter de rug en is daarom onze expert op het gebied van voedingsrisico’s. Haar doel is erachter te komen hoe we het gezondst kunt leven en eten, dus hebt u vragen of opmerkingen op het gebied van voeding? Vraag het Rosanne!

 

Tibbe van Asten

Tibbe is onze legendarische, vastberaden IT-er. Hij is enthousiast over alles wat met online te maken heeft en werkt voornamelijk aan de ontwikkeling van Riskworld.nl. Tibbe is werkzaam als digitaal rendement specialist en helpt bedrijven om verschillende online marketing kanalen optimaal in te zetten. Opmerkingen of vragen over onze websites? Tibbe kan u helpen!