Consignium Academy

Consignium Academy

Wij, de medewerkers van Consignium gaan altijd voor optimaal resultaat voor onze klanten. Enerzijds door deskundigheid en flexibiliteit, anderzijds door prettig contact met onze klanten.

Persoonlijk contact vinden wij echt belangrijk. Wij willen graag dat onze klanten ons vertrouwen, want dat draagt uiteindelijk bij aan positieve eindresultaten. En daar gaan we voor. Door het beste uit onszelf te halen, dragen we bij aan het succes van Consignium.

Wie ontwikkelt verbetert zich. Wie zich verbetert ontwikkelt zich

Wij onderscheiden ons van anderen omdat we altijd nét iets meer geven op de inhoud én relatie. Werken aan groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat wij ons effectiever en productiever voor onze klanten kunnen inzetten.

Consignium Academy

De Consignium Academy is in 2020, voor ambitieuze medewerkers, opgericht. Dit onderdeel van Consignium richt zich volledig op het sturen van ontwikkeling en prestaties. Het doel van de Academy is om onze medewerkers effectief te trainen zodat zij het geleerde direct in de praktijk kunnen toepassen. Immers, als de leerling verdwijnt, toont zich de meester.

Het doorlopen van de afgestemde trainingen met verschillende levels in de Consignium Academy zorgt ervoor dat de medewerkers zich ontwikkelen op het gebied van vakkennis, senioriteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Wie door wil groeien binnen Consignium moet aantoonbare prestaties leveren en die prestaties beginnen met het investeren van tijd in je eigen ontwikkeling.

Levels

Onze Consignium Academy bestaat uit zes levels. In elk level wordt een thema volledig uitgediept en belicht. Vervolgens wordt de level afgesloten met een praktijkopdracht en Knowledge Boost. Voor elk thema geldt dat het doel is om de vakkennis te vergroten, praktijksituaties te bespreken en oefeningen uit te voeren waarmee de inhoud ‘eigen’ wordt gemaakt.

Elk level vereist tussen de 40 – 80 uur studietijd, hoe meer levels de medewerker afrondt hoe complexer de studie namelijk wordt. De weg van junior- naar seniorconsultant brengt tenslotte veranderingen met zich mee; vakinhoudelijke expertise maar ook verantwoordelijkheid en vrijheid. Veel expertise? Wij dagen je uit!

Nieuwsgierig? Check onze vacatures als je graag bij ons zou willen werken!