Consignium wint FD Gazellen 2020 award!

By in ,
Consignium wint FD Gazellen 2020 award!

Dit jaar behoren wij tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn enorm trots dat wij deze award in ontvangst mogen nemen. Met dank aan alle klanten, medewerkers en partners voor het vertrouwen!

Specialisten in GRC, Security, Privacy en Crime

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid naar een mooi team van specialisten op het gebied van Goverance, Risk en Compliance (GRC), Privacy wetgeving (AVG), Financial Economic Crime (FEC) en IT Security.

Robert van Asch, Managing Director: ‘We zijn enorm trots dat we ons FD Gazellen 2020 mogen noemen. Daar hebben we hard voor gewerkt. Wij hebben een fantastisch team met leuke consultants en jonge ambitieuze professionals die altijd klaarstaan. We investeren voortdurend in kennis en de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zorgen er continu voor dat onze klanten blij zijn. Wij zorgen voor impact. Het is mooi dat al onze inspanningen leiden tot het winnen van deze mooie prijs.”

Uitreiking FD Gazellen 2020 op 19 november

De awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. De uitreiking van de FD Gazellen Awards vindt plaats op 19 november. Tijdens deze digitale bijeenkomst worden ook de snelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.