Consignium gaat samenwerking aan met BlueMonks

By in ,
Consignium gaat samenwerking aan met BlueMonks

Wij zijn verheugd te mogen mededelen dat Consignium en BlueMonks een strategische samenwerking zijn aangegaan.

Consignium is vanuit Risk & Compliance al ruim 12 jaar actief op het gebied van anti-witwassen, het voorkomen van terrorisme financiering en het in regelen van sanctiewetgeving. Gezamenlijke ookwel Financial Economic Crime (FEC) genoemd. Om onze klanten duurzaam en op een hoog niveau te kunnen bedienen gaan we een strategische samenwerking aan met high-end FEC Boutique BlueMonks.

FEC gebieden

BlueMonks is een high-end boutique die zich volledig heeft gespecialiseerd op het thema FEC. Financial Economic Crime bestaat onder andere uit de gebieden Know-Your Customer (KYC), Anti-Money Laundering (AML), Counter Terrorist Financing (CTF), Bribery en Sancties. Met als grondslag de Europese AML Directive en de Nederlandse Wwft en Sanctiewet 1977.

Samenwerking met BlueMonks

De samenwerking zal bestaan uit het uitwisselen en daarmee vermenigvuldigen van de kennis en ervaring van de FEC gebieden. Ook zal Consignium Wwft trainingen verzorgen, benodigde expertise leveren en het faciliteren van Systematische Integriteit Risicoanalyses (SIRA).

BlueMonks

Meer weten over de samenwerking of heeft u een vraagstuk liggen die wij voor u kunnen verzorgen. Wij komen graag met u in contact.

Meer weten over BlueMonks? Bekijken de website www.bluemonks.nl.