Consignium voor Stichting Kwasa

By in ,
Consignium voor Stichting Kwasa

Het team van Consignium maakt zich sterk voor het goede doel. Gezamenlijk met ons netwerk van partners, klanten en relaties proberen we geld in te zamelen voor Stichting Kwasa. Wij vinden het belangrijk dat het opgebrachte geld goed terecht komt en zorgt voor structurele verbetering.

Daarom hebben wij gekozen voor deze fantastische stichting die 100% van de opbrengst benut voor het goede en educatieve doel. Wij doen dat door de verkoop van setjes wijn en alle donaties gaan 100% naar:

  • Skill Development Centre
    In het opleidingscentrum in Mankosi (Zuid-Afrika) wordt met kennis en kunde meer banen gecreëerd. In een gebied waar nog geen 30% de basisschool heeft afgerond, geven computer opleidingen en naaischolen de lokale bevolking de mogelijkheid om hun droom waar te maken.

  • Mdumbi Education Centre
    Een school in Mdumbi aan de Oostkaap (Zuid-Afrika) waar 150 gemotiveerde kinderen van 5 t/m 16 jaar lessen volgen. De kinderen leren lezen en schrijven ondanks de soms moeilijke thuis- of gezondheidssituatie. Tevens krijgen ze voorlichting over HIV/Aids en gezonde voeding. Op naar een mooie toekomst.

Ook bijdragen? Neem dan contact op met een van onze collega’s of doneer direct bij Stichting Kwasa.

Create Impact met kennis

Robert van Asch

Lees ook het Interview ‘Consignium steunt Kwasa: Create Impact met kennis’ op Kwasa.nl

#stichtingkwasa #goededoelenactie #wecreateimpact