Wetgevingskalender [download]

By in ,
Wetgevingskalender [download]

Ons doel is een tevreden klant. Door op tijd in te spelen op de actualiteiten en tijdig te informeren houden wij onze klanten blij. Communication is key! Wilt u weten wat de stand van zaken is op het gebied van nieuwe wetgeving? Bekijk dan de wetgevingskalender welke wij beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Klik hier

De wetgevingskalender is een instrument welke wij actief gebruiken om geïnformeerd te blijven. Wij hebben geprobeerd de inhoud op een inzichtelijke manier weer te geven. Waarom zouden we deze informatie niet met onze lezers van de website delen? Onze wetgevingskalender, nu vrij downloadbaar.

In de wetgevingskalender leest u een opsomming van de recente wetgeving en de fase waarin deze zich bevindt. Onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Witwassen & terrorisme
  • Privacy
  • Consumenten
  • Kapitaalmarkten & ondernemingen
  • Internationale regelgeving & ontwikkelingen 
Wilt u weten in hoeverre de wetgeving impact heeft op uw organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. We drinken graag een kop koffie met u. 

Liever een hardcopy ontvangen? Stuur ons een e-mail via info@consignium.nl en wij zorgen dat u een mooie grote versie krijgt welke u kunt ophangen op kantoor. Vergeet u zich niet te abonneren op onze nieuwsbrief? Zo weet u als eerste wanneer de geüpdate versie van de kalender online staat.