Samenwerking Consignium Avans+

By in ,
Samenwerking Consignium Avans+

Met trots kunnen wij mededelen dat Consignium een samenwerking is aangegaan met Avans+! Consignium zal binnen de opleiding ´Gecertificeerd Risk Management Consultant´ (GRMC) een aantal lessen verzorgen en op deze manier proberen zo veel mogelijk impact te creëren op het gebied van risicomanagement onder de leerlingen van deze opleiding.

Gecertificeerd Risk Management Consultant (GMRC)

Met de opleiding ´Risk Management Consultant´ van Avans+ leer je dichterbij de klant te staan en meer aandacht te hebben voor zijn waarde propositie, bedrijfsdoelstellingen en risicoperceptie en- bewustzijn. Op deze manier kun je een succesvolle implementatie van risicomanagement realiseren waar je klant veel profijt van heeft. Risicomanagement draagt direct bij aan de bescherming en de kwaliteit van zijn onderneming.

Onze risicomanagement kennis en ervaring

Binnen Consignium houdt een team van ervaren consultants zich dagelijks bezig met verschillende thema´s, waaronder IT security Risk Management, Governance en Compliance. Consignium vindt het belangrijk om impact te creëren in een complexe wereld van risico´s, belangen en wetgeving. Door de jaren heen heeft Consignium bijgedragen aan vele effectieve en efficiënte oplossingen voor opdrachtgevers. Doordat Consignium zich in de praktijk veelal bezig houdt met alles op het gebied van risicomanagement, denken wij dat wij met onze kennis en ervaring uit de praktijk een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de leerlingen van de opleiding binnen Avans+.

Wij hopen dat wij een warme samenwerking met Avans+ tegemoet gaan en dat wij impact kunnen creëren onder de leerlingen van de opleiding Gecertificeerd Risk Management Consultant.

Meer informatie of interesse in de opleiding? Check de post op Riskworld!

https://riskworld.nl/risicomanagement opleidingen/leergang-gecertificeerd-risk-management-consultant