Interview Annika Galle van ICFG

By in ,
Interview Annika Galle van ICFG

Als directeur van het International Center for Financial law & Governance en tevens universitair docent Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit, ziet Annika Galle dat regelgeving en praktijk soms schuren. Maar evenzeer ziet ze kansen om wet- en regelgeving veel beter op de praktijk te laten aansluiten. Volop ondernemen en gecalculeerd risico’s nemen is volgens Galle prima mogelijk, maar alleen met een helder regelkader dat voldoende ruimte laat voor flexibiliteit. Haar visie op goede corporate governance bevat bovendien een belangrijk advies aan risicomanagers.

De tijd voor made to measure risicomanagement lijkt aangebroken

Annika Galle

Consignium Magazine

In het Consignium Magazine is meer te lezen over onder andere de visie van Annika op corporate governance. In het 52 pagina’s tellende magazine, zijn naast Annika Galle ook Antony de Beijer, Chief Risk Officer van Obvion, Michel van Dam van TVM Verzekeringen en Robert van Asch van Consignium geïnterviewd.

Benieuwd naar het interview van Annika? Onderstaand kunt u het interview lezen. U kunt ook het complete magazine hier aanvragen.