IT Security Scan [gratis]

By in ,
IT Security Scan [gratis]

Zijn jullie bestand tegen ransomware? Hebben jullie remote wiping ingericht in geval van gestolen laptops? En hoe zit het eigenlijk met end-point beveiliging? Slechts enkele vragen in het kader van IT Security.

Heel veel bedrijven kampen met hacks, data diefstal en verlies of manipulatie van data en systemen. Maar veel bedrijven delen hun ervaring liever niet, want het is toch niet zo leuk om hiermee in het nieuws te staan. Laat staan wat je klanten ervan moeten denken.

Data is een van de belangrijkste assets van bedrijven

Data is een van de belangrijkste assets van bedrijven en deze moeten goed beveiligd worden. Een firewall is nu echt onvoldoende, dit moet grondiger en daarom willen wij onze relaties helpen met een eerste inventarisatie scan.

Wil je weten hoe het er bij jullie voor staat? Aan de hand van 25 vragen weet je meteen of het noodzakelijk is om in actie te komen. Vraag de IT Security Scan via het contactformulier of via uw vaste Consignium contactpersoon aan. De uitslag krijgt u direct en wordt niet met andere partijen gedeeld.

Note: de IT Security Scan is een excel document met vragen die automatisch uw werkelijke situatie versus de gewenste situatie weergeeft. Deze kunt u volledig lokaal gebruiken. Er wordt geen informatie uitgewisseld, hiermee is uw data volledig in eigen handen. Over veiligheid gesproken! U kunt de scan meerdere malen gebruiken.