Nieuwe Wetgevingskalender [download]

By in ,
Nieuwe Wetgevingskalender [download]

Update!

Wij gaan altijd voor optimaal resultaat voor onze klanten. Enerzijds door deskundigheid en flexibiliteit en anderzijds door prettig contact. We onderscheiden ons van anderen omdat we altijd nét iets meer geven op de inhoud én relatie. Blije klanten! Daar doen we het voor. Vandaar: een update op de wetgevingskalender.

Benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van nieuwe wetgeving? Bekijk dan de wetgevingskalender welke wij beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Klik hier

De wetgevingskalender is een instrument welke wij actief gebruiken om geïnformeerd te blijven. Wij hebben geprobeerd de inhoud op een inzichtelijke manier weer te geven. Waarom zouden we deze informatie niet met onze lezers van de website delen? Onze wetgevingskalender, nu vrij downloadbaar.

In de wetgevingskalender geven wij een opsomming van de recente wetgeving en de fase waarin deze zich bevindt. Onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Witwassen en terrorismefinanciering
  • Privacy en Security
  • Kapitaalmarkten & ondernemingen
  • Internationale regelgeving 
Wilt u weten in hoeverre de wetgeving impact heeft op uw organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. We drinken graag een kop koffie met u. 

Liever een hardcopy ontvangen? Stuur ons een e-mail via info@consignium.nl en wij zorgen dat u een mooie grote versie krijgt welke u kunt ophangen op kantoor.

Vriendelijke groet,

het team van Consignium