Juridisch

Juridisch

Onze juridische dienstverlening wordt volledig op maat samengesteld voor onze opdrachtgevers. Wij hebben de kennis in huis om organisaties te begeleiden en van juridisch advies te voorzien zodat de bedrijfsvoering kan worden voortgezet en juridische kwesties snel worden opgelost. Tevens bieden we ondersteuning bij vragen over geldende (Europese) wet- en regelgeving.

Laat bijvoorbeeld de algemene voorwaarden opstellen door een jurist. Zo kunt u er zeker van zijn dat deze algemene voorwaarden juridisch correct en op maat gemaakt zijn voor uw onderneming. De consultants (juristen) van Consignium zijn onder andere gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden. Door het goed vastleggen van de voorwaarden kunt u juridische conflicten voorkomen en uw aansprakelijkheid en risico’s beperken.

Het kan ook zo zijn dat u graag zou willen dat een deskundige op het gebied van privacywetgeving een check uitvoert op de door uw organisatie opgestelde Privacy Statement, of misschien heeft u een Verwerkersovereenkomst ontvangen van een verwerker waar u toch niet helemaal zeker van bent? Ook hier kunnen de consultants van Consignium u bijstaan.

Gezamenlijk kunnen we kijken naar een passende pragmatische oplossing voor al uw privacyvraagstukken. Lees meer over privacy.

Wanneer wij niet de kennis in huis hebben, zorgen wij ervoor dat u niet met vragen blijft zitten. Door ons netwerk zijn wij in staat snel te schakelen met de juiste professionals om uw organisatie op weg te helpen.

Meer weten? Wij horen het graag.