Flexfort

FlexFort

De kernactiviteiten van Flexfort zijn gericht op interimmanagement en recruitment.

De dienstverlening van Consignium is specifiek voor organisaties in Nederland die volledig of gedeeltelijk werkzaamheden willen uitbesteden. Consignium matcht vanuit de inhoud, wat betekent dat selectief en kritisch naar kandidaten en opdrachtgevers gekeken wordt. Dit resulteert in een uitdagende opdracht voor de kandidaat en een tevreden opdrachtgever. Consignium verbindt professionals.

Netwerk

Consignium heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van gedreven professionals die werkzaam zijn in diverse segmenten van de markt. Op deze manier wordt uit een groot netwerk van gedreven interimmedewerkers geput. Hiermee wordt een tekort in expertise bij een opdrachtgever snel ingevuld. Consignium maakt de juiste match tussen organisaties en professionals.

Samenwerking

Consignium is uw kennispartner in GRC (organisatiesturing, beheersing en toezicht) en flexibele arbeid. Dit houdt in dat opdrachtgevers worden geholpen bij het zoeken, vinden en selecteren van interimprofessionals. Zowel publieke als private organisaties worden aan specialistische ondersteuning geholpen (op interim en flexibele basis).

Een persoonlijke benadering met een gerichte aanpak om de juiste match te maken is het specifieke werk dat uitgevoerd moet worden. De zoektocht naar de kandidaat met de juiste competenties en vaardigheden wordt gestart, zodat deze snel onderdeel kan gaan uitmaken van uw organisatiecultuur.

Door het verdiepen in de behoeftes van de organisatie is Consignium in staat waarde toe te voegen en zich te onderscheiden. Vanuit de gedachte dat gehandeld wordt vanuit eigen vakmanschap en verantwoordelijkheid wordt doorgrond waar de specifieke behoefte van de opdrachtgever ligt.

  • De behoeften en wensen van de opdrachtgevers staan centraal
  • Focus op het aangaan van een duurzame relatie
  • Flexibiliteit en efficiëntie is het streven van Consignium

Professionals

Consignium luistert naar haar professionals. Met het hanteren van een persoonlijke benadering met een gerichte aanpak wordt de juiste match gemaakt voor de specifieke werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. De vaardigheden van de professionals zijn bekend. Zo is Consignium altijd een stap verder in de zoektocht naar een nieuwe en uitdagende opdracht.

  • Een langdurige en persoonlijke relatie op basis van vertrouwen
  • Consignium concentreert zich op jouw ontwikkelpad en gaat op zoek voor die ene mooie opdracht.

Neem contact op

  • Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van Flexfort?
  • Wilt u ontzorgd worden in de zoektocht naar een specifieke kandidaat?
  • Of bent u op zoek naar een nieuwe opdrachtgever?

Plan dan een afspraak in met een de consultants van Consignium om kennis te maken. Zij helpen u graag op weg.