Koningsweg 2-30, Soest, Tel.: 035-879 56 48

Improvement

Niet slechts veranderen maar structureel verbeteren

Improvementmanagement is een breed begrip rondom het verbeteren van de organisatie. De term improvementmanagement wordt vaak gebruikt bij procesverbetering, een essentieel onderdeel van het improvementmanagement. Maar improvementmanagement gaat verder dan alleen procesverbetering. Bij improvementmanagement is bijvoorbeeld ook de operationele en efficiente uitvoering van de processen belangrijk. En hierbij zijn bijvoorbeeld goed opgeleide en goed geïnformeerde medewerkers weer van groot belang.

Strategische kant van de zaak
Daarnaast kijken we bij improvementmanagement-trajecten ook gedetailleerd naar de strategische kant van de organisatie. Hoe kan de organisatie zijn strategie herijken zodat er kostenefficiënt wordt gerealiseerd, nieuwe markten worden aangeboord, het productassortiment kan worden geactualiseerd en omzet kan worden verhoogd. Alles met als hoofddoel: een gezonde en toekomstbestendige organisatie.

Uitgebreid dienstenpakket
Consignium heeft ruime ervaring op het gebied van improvementmanagement en biedt ter verbetering en optimalisatie van uw organisatie de volgende diensten:

  • Herziening van uw strategie en lange termijn planning (strategische planning).
  • Procesoptimalisatie.
  • Assessment voor het in kaart brengen en managen van uw bedreigingen en kansen.
  • Trainingen voor het optimaliseren van uw organisatie en personeel.
  • Coaching van managers en directieleden.
  • Efficiency-trajecten (LEAN).