Governance

Governance

Hou de groei van uw bedrijf bij!

Het gaat goed met uw bedrijf en de groei is voorspoedig. Het is begrijpelijk dat u uw aandacht heeft bij het continueren of uitbouwen van het succes. De groei vraagt om uitbreiding van de organisatie, nieuwe teams worden ingericht. Maar juist tijdens momenten van groei en voorspoed wordt niet of nauwelijks stil gestaan bij de zorgvuldige inrichting van de interne organisatie.

Wanneer u de organisatie niet mee laat groeien met uw bedrijf zal dat aanvankelijk geen problemen opleveren. Maar wanneer de groei doorzet wordt u op een dag geconfronteerd met vraagstukken die geleidelijk in de organisatie geslopen zijn. De verantwoordelijkheden zijn intenser en groter geworden, dat vraagt een andere wijze van besturen. Hoe kaderen we onze doelstellingen? Plots blijkt dat de bedrijfsprocessen niet zijn meegegroeid.  Het zijn vraagstukken die een frisse en objectieve kijk nodig hebben. Met de hulp van een externe consultant kunt u de bomen weer door het bos zien. De ervaren en deskundige consultant kan vanuit een positief kritische blik een helder advies geven voor een nieuwe, dynamische en effectieve inrichting, zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Denk hierbij ook aan het vaststellen van procesketens, RACI’s, beleidsvorming, taken en verantwoordelijkheden.

Het inschakelen van een deskundige consultant voorkomt veel hoofdbrekens en kopzorgen. Met de inrichting van een volwassen interne organisatie zorgt u voor een stevig fundament om verdere doorgroei mogelijk te maken. Een waardevolle investering!

De managing partners van Consignium adviseren u graag bij uw governance-vraagstuk.

Wilt u meer weten? Neem contact op of