ISO normering

ISO normering

Het voldoen aan geldende (internationale) normen zorgt voor structuur binnen uw organisatie. Veel organisaties hebben al de nodige maatregelen getroffen om informatie te beschermen, waarbij het mogelijk is dat de samenhang ontbreekt. De consultants van Consignium kunnen assisteren bij, en samenhang creëren met de  implementatie van onder meer  ISO 27001, ISO 9001 of ISO 31000.

Wilt uw organisatie zich certificeren voor de ISO 9001 (kwaliteitseisen) of ISO 27001 (informatiebeveiliging), en daarmee aantonen dat de informatiebeveiliging is ingeregeld?  Of heeft u hulp en advies nodig bij de inrichting van de risicomanagement methodiek onder de ISO 31000? Onze consultants beschikken over kennis en kunde om u te begeleiden zodat uw organisatie aan deze normen gaat voldoen.

Of het nu gaat om het uitvoeren van een eerste scan, het opzetten van beleidsstukken, het aanbrengen van structuur of het implementeren van beleid, de consultants van Consignium kunnen u bij al deze onderdelen bijstaan.

Wij ondersteunen op een manier die past bij uw organisatie, waarbij we een groot deel van het werk op ons kunnen nemen. Indien de behoefte bestaat om het project zelf uit te voeren, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Uw wens is altijd leidend. Samen kunnen we komen tot een optimale inregeling van uw informatiebeveiliging waarmee we u op weg helpen naar een certificering.

Wij starten altijd met een nulmeting en inventariseren wat noodzakelijk is om te komen tot een positieve audit. Hierbij kunnen we assisteren bij zowel de interne als externe audit, mede dankzij ons brede netwerk en onze strategische partnerships.

Onze whitepaper over ISO normeringen kunt u hier downloaden.

Benieuwd naar customer stories? lees meer