Koningsweg 2-30, Soest, Tel.: 035-879 56 48

Legal

Succes kan niet zonder het voldoen aan wetgeving

Uw organisatie heeft altijd te maken met wet- en regelgeving.

Uw werknemer kan een bedrijfsongeval krijgen, dan hebt u te maken met aansprakelijkheidsrecht en wellicht met letselschade. Maar wat als u een vergunning wilt aanvragen bij de gemeente? Kennis van het bestuursrecht is dan essentieel. Of wanneer u als ondernemer wilt trouwen, loopt uw organisatie dan gevaar? En wat gebeurt er als er nieuwe regelgeving in uw financiële organisatie moet worden geïmplementeerd? Dat zijn enkele vragen die kunnen spelen. Wanneer u voor een dergelijk vraagstuk staat, wilt u daarin worden bijgestaan door experts, zodat u zich kunt focussen op datgene waar u zich het liefst mee bezig houdt: ondernemen.

Consignium is erin gespecialiseerd om wet- en regelgeving te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Met een team van gespecialiseerde juristen staan wij klaar om u van een antwoord te voorzien op al uw juridische vragen.

Inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid zijn onmisbaar om een goede sparringspartner te zijn. Een juridisch vraagstuk beperkt zich vaak niet tot één rechtsgebied, wij dus ook niet. Wij kunnen voor u de vertaalslag concreet maken.