Koningsweg 2-30, Soest, Tel.: 035-879 56 48

Algemene voorwaarden opstellen

Algemene voorwaarden opstellen

En uw aansprakelijkheid en risico’s beperken

De wet omschrijft Algemene voorwaarden als een of meer bedingen die zijn opgesteld teneinde in een aantal overeenkomsten te worden opgenomen. Een beschrijving die niet heel veel duidelijkheid geeft. Algemene voorwaarden regelen de randvoorwaarden rondom een overeenkomst, zoals aansprakelijkheid, garantie en betalingsvoorwaarden. Zaken die voor een ondernemer essentieel zijn. Als ondernemer loopt u risico’s als u geen of onjuiste algemene voorwaarden hebt. Standaard algemene voorwaarden zijn mogelijk niet toereikend voor uw specifieke onderneming en kunnen nietig worden verklaard.

Laat uw algemene voorwaarden opstellen door een jurist. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw algemene voorwaarden juridisch correct zijn en op maat gemaakt voor uw onderneming. De juristen van Consignium zijn gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden. Wij stellen algemene voorwaarden op die bij uw bedrijf passen. De algemene voorwaarden worden op maat gemaakt en zijn juridisch waterdicht. De algemene voorwaarden maken wij aan de hand van de meest recente wet- en regelgeving en wij nemen de specifieke bepalingen van uw branche mee bij het opstellen.

Door het goed vastleggen van juridische voorwaarden kunt u juridische conflicten voorkomen,  aansprakelijkheid beperken en uiteindelijk uw risico’s beperken.

Meer weten? Neem contact op met een van onze juristen via 035 – 879 56 48 of via ons contactformulier.