Past Consignium bij jou? Loop een dag mee als consultant!

By in

Starten als consultant op het gebied van Risk & Legal, maar willen weten of de collega’s en de werkzaamheden bij jou passen? Wij bieden je de mogelijkheid om een dagje mee te lopen zodat we gelijk kunnen zien of er een match is!

Hoe gaat het in zijn werk?
1) Stuur een mailtje naar info@consignium.nl dat je interesse hebt en laat ons weten over welke kennis en ervaring jij beschikt.
2) Wij nodigen je uit voor een telefoon- of skypegesprek voor een kennismaking.
3) Wij plannen een dag(deel) in waar je kan meelopen bij ons.

Wat zoeken we in onze nieuwe collega
• Je beschikt over een HBO of academische opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Economie, MER of Rechten;
• Relevante ervaring en kennis van ons vakgebied is natuurlijk wenselijk. Maar ook de overstap vanuit een ander vakgebied kan waardevol zijn.
• Je ziet jezelf als leuke consultant bedrijven helpen op het gebied van risicomanagement, legal, privacy, processen en andere gerelateerde werkzaamheden.
• Je voelt je thuis bij een kleine, ondernemende en groeiende club.

Ja, wij zoeken ook naar starters, junioren, medioren, zij-instromers en 40+/50+. Zolang je maar energie en leervermogen meebrengt en onze klanten maximaal wil helpen. Want wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn.

Mocht het wat zijn. Wat ga je dan doen?
Je krijgt een belangrijke rol bij het uitvoeren van consultancy opdrachten op het gebied van risk, legal, privacy, governance, FEC, processen of projectmanagement. Maar ook het geven van presentaties, riskassessments, analyses is een mogelijk onderdeel van je rol. Gezien de omvang van de organisatie is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven.

Een stapje dieper
De werkzaamheden omvatten, afhankelijk van jouw kennis en kunde, ook het opstellen van juridische stukken, het uitvoeren van risicoanalyses, financial economisch crime (FEC) analyses en privacy impact assessments, het toetsen van de uitvoering van controls en het ondersteunen bij uiteenlopende projecten.

Wat bieden jullie eigenlijk?
Uiteraard een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoordelen zoals een laptop/tablet, vergoeding mobiele telefoon, ruimte voor opleidingen/training en (buitenlandse) congressen. En natuurlijk een leuk team en mooie personeelsuitjes.

Consultant bij Consignium