Rondetafel bijeenkomst verplaatst naar september

By in
Rondetafel bijeenkomst verplaatst naar september

Door Covid-19 hebben we helaas onze Rondetafel bijeenkomst moeten verplaatsen. Exacte datum is nog onbekend, maar we richten nu op begin september 2020. Bij de Rondetafel bijeenkomst gaan gezamenlijk discussiëren over grote risico thema’s en dit delen met onze peers. Samen krijgen we meer grip op de ontwikkelingen en toekomstige risico’s. Toekomstige risico’s en risicomanagement is de kapstok van de bijeenkomst.

Organisaties krijgen te maken met zeer veranderde omstandigheden, zodat elke organisatie zich moet inspannen om de business continuïteit te verzekeren. Uw buikgevoel gaat inmiddels in veel gevallen niet meer op en u zult nieuwe risico’s moeten mitigeren.

Anno 2020 zijn in de ontwikkeling van de wereld veel trends te ontdekken waar u uw voordeel mee kunt doen. Aan deze trends hangen echter ook keerzijdes en risico’s welke nog onbekend zijn. Uit onderzoek blijkt dat veel risico’s van tevoren in te schatten zijn, waarbij de uitdaging is om een robuust systeem neer te zetten die u behoedt voor toekomstige risico’s.

Momenteel speelt er veel in de wereld. Van het Corona virus waar iedereen zich zorgen over maakt, tot ontwikkelingen in Artificiële Intelligentie. Ook komt het lang leven risico aan bod. Het lang leven risico is het risico dat een verzekeringsmaatschappij loopt als een persoon langer leeft dan volgens de statistieken wordt verwacht. De bijeenkomst biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over bepaalde thema’s. We gaan aan de hand van de volgende thema’s discussiëren:

  • Pandemieën (Corona)
  • Lang leven risico
  • Klimaat
  • Lage rente risico
  • Quantum Computing
  • Artificiële Intelligentie (AI)
  • Mobiliteit (transport en brandstof)

Er komt een uitgebreid verslag van de bijeenkomst. Houd onze social media pagina’s in de gaten!