Koningsweg 2-30, Soest, Tel.: 035-879 56 48

Nieuws

Nieuws

Wordt consultant voor 1 dag

Past Consignium bij jou? Loop een dag mee als consultant!

Geplaatst op 07 mrt 2018
Starten als consultant op het gebied van Risk & Legal, maar willen weten of de collega’s en de werkzaamheden bij jou passen? Wij bieden je de mogelijkheid om een dagje mee te lopen zodat we gelijk kunnen zien of er een match is! Hoe gaat het in zijn werk? 1) Stuur een mailtje naar info@consignium.nl dat je interesse hebt en laat ons weten over welke kennis en ervaring jij beschikt. 2) Wij nodigen je uit voor een telefoon- of skypegesprek voor een kennismaking. 3) Wij plannen een dag(deel) in waar je kan meelopen bij ons. Wat zoeken we in onze nieuwe collega • Je beschikt over een HBO of academische opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Economie, MER of Rechten; • Relevante ervaring en kennis van ons vakgebied is natuurlijk wenselijk. Maar ook de overstap vanuit een ander vakgebied kan waardevol zijn. • Je ziet jezelf als leuke consultant bedrijven helpen op het gebied van risicomanagement, legal, privacy, processen en andere gerelateerde werkzaamheden. • Je voelt je thuis bij een

Vacature: Consultant Legal & Privacy jr.

Geplaatst op 06 nov 2017
Consignium wil het team versterken met een ondernemende junior consultant die een belangrijke rol wil spelen in de uitvoering van privacy en juridisch gerelateerde opdrachten. Als consultant lever je een bijdrage aan het verder uitbouwen van advies, consultancy en projectwerkzaamheden. Gezien de omvang van de organisatie is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven. De werkzaamheden omvatten o.a. het opstellen van een juridische stukken, het uitvoeren van risicoanalyses en privacy impact assessments, het toetsen van de uitvoering van controls en het ondersteunen bij uiteenlopende projecten. Ook denk je mee over allerlei vraagstukken op het gebied van datamanagement, privacy management, gegevensbescherming, compliance en acquisitie van nieuwe klanten. De werkzaamheden van een consultant Legal & Privacy jr bestaan uit: Ondersteunen en medeverantwoordelijke voor de kwalitatief hoogwaardige uitvoering van opdrachten op het gebied van risicomanagement, privacy en compliance. Verantwoordel

Uitbreiding team

Geplaatst op 04 sep 2017
Sinds augustus 2017 maakt Dalila Dizdar onderdeel uit van ons team. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zal zich binnen Consignium concentreren op het managen en uitvoeren van opdrachten en trajecten op het gebied van financieel recht en privacy. Dalila denkt in praktische oplossingen en concrete resultaten en helpt uw organisatie graag verder.

Teambuilding tussen de bomen!

Geplaatst op 03 jul 2017
Onze teamspirit was weer goed waarneembaar bij ons teamuitje! Dit keer ging het uitje van Consignium naar het klimbos in Lage Vuursche. Als echte risicomanagers en compliance officers werden de risico’s maximaal gemanaged met karabijnhaken, zaza’s en dubbele checks. Met zeven man sterk hebben we diverse routes tussen de bomen afgelegd met als finish een gecontroleerde bungeejump. Met prachtige sterke verhalen hebben we het uitje afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Op naar het volgende enerverende uitje!  

Privacy stickers van Consignium

Geplaatst op 11 mei 2017
Consignium houdt zich bezig met privacy en wil u graag helpen met het beschermen van uw privacy. Wij hebben daarom speciaal voor u een stickervel ontworpen om de camera van uw telefoon, tablet of telefoon af te plakken. Op deze manier kunt u voorkomen dat onbevoegden van afstand toegang tot uw camera krijgen en beelden verkrijgen. Onze stickers zijn speciaal gemaakt voor laptops en telefoons en zijn gemakkelijk verwijderbaar als u toch uw webcam nodig heeft. De verwijderde sticker hoeft u niet te bewaren, want er zitten er maar liefst 10 op het stickervel. Stickers op? Laat het ons weten en wij sturen u kosteloos nieuwe stickers toe. Wilt u uw privacy ook beschermen? Vraag dan kosteloos hier onze privacy stickers aan. Wilt u daarnaast op de hoogte worden gehouden van het eerste privacynieuws? Schijf u meteen in voor onze nieuwsbrief.

Graag stellen wij aan u voor…

Geplaatst op 14 feb 2017
Kevin van Overdam Mijn naam is Kevin van Overdam en ik ben momenteel werkzaam als scriptant bij Consignium. Ik volg momenteel de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam en ik verwacht in juni 2017 af te studeren van mijn opleiding. Mijn werkzaamheden bestaan uit het onderzoek uitvoeren op het gebied van risico’s en risk appetite.   Nick Siegert Mijn naam is Nick Siegert en ik ben sinds drie weken bezig met mijn afstudeerstage bij Consignium. Ik studeer Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam. Voor mijn scriptie ben ik bezig met een onderzoek over integriteitsrisico’s binnen een organisatie.  

Fijne feestdagen!

Geplaatst op 22 dec 2016
Consignium wenst u fijne kerstdagen en een succesvol, risicovrij 2017!   Bob, Rosanne, Tibbe, Robert en Roswitha

Privacy Officer

Geplaatst op 05 jul 2016
Wij hebben sinds kort een privacy expert in ons midden! Roswitha heeft onlangs de opleiding privacy officer bij het Nederlands Compliance Instituut gevolgd en is gecertificeerd privacy officer. Als privacy expert kan ze uw onderneming bijstaan en ondersteunen bij privacy gerelateerde vraagstukken. Binnenkort plaatsen wij een whitepaper waarin uiteen wordt gezet wat een privacy officer is en waarom deze persoon zo belangrijk is voor een onderneming. Nu alvast meer weten? Lees het artikel over het belang van privacy op Riskworld of neem contact op met Roswitha (tel. 035 – 879 56 48).    

Vacature Consultant Risk & Compliance

Geplaatst op 29 jun 2016
Functiebeschrijving Consignium wil het team versterken met een consultant die een centrale rol wil spelen in de uitvoering en ondersteuning van risicomanagementgerelateerde opdrachten en het verder helpen uitbouwen van de advies-, consultancy- en projectwerkzaamheden. Gezien de omvang van de organisatie is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven. De opdrachten omvatten o.a. het uitvoeren van risicoanalyses bij uiteenlopende typen klanten, het vertalen en implementeren van wet- en regelgeving naar beleid, het analyseren van fraude zaken, het omzetten van incidenten in verbeteringen en het ontwikkelen van recovery- en verbeterplannen. De werkzaamheden van een consultant risk & compliance bestaan uit: Medeverantwoordelijk voor de kwalitatief hoogwaardige uitvoering van opdrachten op het gebied van riskmanagement, compliance en improvementmanagement. Waaronder ook privacy, CDD/FEC en control (QA) gerelateerde opdrachten; Verantwoordelijk voor de planning van jouw opdrachten en contact