Partners

Partners

Met onderstaande partners creëren we gezamenlijk impact bij grote of complexe trajecten.

Riskworld

Riskworld is hét platform voor Risicomanagement en alle riskprofessionals in de Benelux. Samen met Riskworld zorgt Consignium voor het delen van kennis en verdere ontwikkeling van het vakgebied. Tevens publiceert Consignium met regelmaat artikelen op Riskworld.nl. Zo creëren wij ook impact. Ga naar riskworld.nl.

RunningIT

Voor projecten op het gebied van IT Security werken we samen met RunningIT. Naast managed services, high tech security en complexe maatwerk projecten kunnen wij samen met RunningIT uw IT risico’s maximaal managen. Bezoek RunningIT.nl.

BRES Advocaten

Juridische vraagstukken kunnen soms veel implicaties hebben of vereisen bepaalde expertises. In deze gevallen doen wij een beroep op BRES Advocaten. Daarnaast geven we samen lezingen over thema’s als de AVG. Bezoek Bresadvocaten.nl.

Risicare

Door de samenwerking met Risicare zorgt Consignium voor extra capaciteit op het gebied van trainingen en awareness workshops. Wij werken al jaren samen met Risicare die zorgt voor energieke en hoge kwaliteit trainingen en workshops. Bezoek Risicare.eu.