Partners

Partners

Met onderstaande partners creëren we gezamenlijk impact bij grote of complexe trajecten.​

Riskworld

Riskworld is hét platform voor Risicomanagement en alle riskprofessionals in de Benelux. Samen met Riskworld zorgt Consignium voor het delen van kennis en verdere ontwikkeling van het vakgebied. Tevens publiceert Consignium met regelmaat artikelen op Riskworld.nl. Zo creëren wij ook impact. Ga naar riskworld.nl.

RunningIT

Voor projecten op het gebied van IT Security werken we samen met RunningIT. Naast managed services, high tech security en complexe maatwerk projecten kunnen wij samen met RunningIT uw IT risico’s maximaal managen. Bezoek RunningIT.nl.

Knowbe4 Partner van Consignium

KnowBe4

Voor Security Awareness trainingen werken wij samen met KnowBe4. Aan de hand van digitale oplossingen zorgen we voor optimale awareness bij uw medewerkers. Meer over de Knowbe4 trainingen.

BlueMonks

Op het gebied van Financial Economic Crime werken wij intensief samen met High End Financial Economic Crime Boutique waarmee wij gezamenlijk uiterst complexe KYC, AML en Sanctie projecten uitvoeren. Voor meer informatie bezoek onze partner BlueMonks.

BRES Advocaten

Juridische vraagstukken kunnen soms veel implicaties hebben of vereisen bepaalde expertises. In deze gevallen doen wij een beroep op BRES Advocaten. Daarnaast geven we samen lezingen over thema’s als de AVG. Bezoek Bresadvocaten.nl.

Qbit partner van Consignium

Qbit

Door de samenwerking met Qbit maken we het mogelijk om ook technisch IT Security vraagstukken op te lossen. Denk hierbij aan ethical hacking, red teaming en device testing. Meer over Qbit.