Team

Ons team

Robert van Asch

Robert van Asch

Robert is als directeur-eigenaar een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in risk, compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

Peter van Leeuwen

Peter van Leeuwen

Peter is een senior consultant en richt zich op Risk, Compliance en Audit. Peter heeft meer dan 10 jaar internationale ervaring en is een leeuw als het gaat om daadkracht, deskundigheid en senioriteit. Als voormalig Head of Risk van Triodos Investment Management kent Peter de ins-and-outs van project- en risicomanagement. Daarnaast is hij als Register Accountant en docent Accountancy aan de Erasmus Universiteit sterk onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitdaging op het hoogste niveau kan je met een gerust hart aan Peter overlaten.

Dalila Dizdar

Dalila Dizdar – Jelacic

Dalila is Consultant Legal & Compliance en concentreert zich op het managen en uitvoeren van opdrachten en trajecten op het gebied van financieel recht en privacy. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, denkt in praktische oplossingen & concrete resultaten en helpt uw organisatie graag verder.
Rudolph Vermeer - Consignium BV

Rudolph Vermeer

Rudolph is een energieke senior consultant en programma manager. Hij richt zich op Insurance, Risk, Compliance en complexe (internationale) wetgevingstrajecten. Zo heeft hij ervaring met onder andere de implementatie van Solvency II. Rudolph is een sterke speler die makkelijk van complexe details kan abstraheren naar strategisch en holistische niveau. Hij is de juiste sparingspartner voor de management board en de raad van commissarissen. Daarnaast focust hij op risk & compliance op het gebied van artificial intelligence (AI), quantum computing en behavioral science 

 

profiel foto Mick

Mick Visser

Mick is Consultant Data Integration, een positieve en flexibele collega. Mick heeft commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is detailgericht ingesteld. Met zijn passie voor de sportbusiness, analytische denkvermogen en ervaring is Mick onze sterspeler op het gebied van data integratie.  

Kadir Kulzlak

Kadir Kulzlak

Kadir is Consultant Data Integration. Kadir is een ervaren onderzoeker op het gebied van sociale wetenschappen. Door het doen van talloze onderzoeken ligt de kracht van Kadir bij het omgaan met data. Verzamelen, invoeren, analyseren, rapporteren en het presenteren van data, alles gebeurt accuraat. Kadir houdt zich vooral bezig met data integratieprojecten.

 

Consignium Andrea webresolutie (2)

Andrea Mijatovic

Andrea is Content Manager en focust zich op content voor
Riskworld en Consignium. Zij is gespecialiseerd in Content Design en Fotojournalistiek. Met een passie voor merkidentiteit is ze gemotiveerd om de impact die
Consignium creëert nog meer naar buiten te brengen. 

Tibbe van Asten

Tibbe van Asten

Tibbe is onze legendarische, vastberaden IT-er. Hij is enthousiast over alles wat met online te maken heeft en werkt voornamelijk aan de ontwikkeling van Riskworld.nl. Tibbe is werkzaam als digitaal rendement specialist en helpt bedrijven om verschillende online marketing kanalen optimaal in te zetten. Opmerkingen of vragen over onze websites? Tibbe kan u helpen!