Team

Ons team

Robert van Asch

Robert van Asch

Robert is als directeur-eigenaar een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in risk, compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

profiel foto Mick

Mick Visser

Mick is Consultant Data Integration, een positieve en flexibele collega. Mick heeft commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is detailgericht ingesteld. Met zijn passie voor de sportbusiness, analytische denkvermogen en ervaring is Mick onze sterspeler op het gebied van data integratie.  

Consignium Farina 16-1-21 HR (4)

Farina Drupsteen

Farina is als office manager de spil in het web van Consignium. Zij zorgt ervoor dat naast kantoorzaken, de klanten welkom worden geheten. Fysiek met een café latte of een lekkere cappuccino (amandel, soja of normale melk!) en digitaal optimaal contact via onze social media kanalen. Haar passie voor inrichting en design komt mooi tot uiting in ons supergezellig kantoor en in onze gave posts. Thuiswerken willen we niet meer sinds Farina het zonnetje op kantoor is!

 

Bart web resolutie (2)

Bart Koehoorn

Bart is junior consultant Legal & Compliance en weet alles af van Direct Marketing in relatie tot de ePrivacyverordening en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hij heeft inmiddels diverse klanten naar grote tevredenheid kunnen helpen op het gebied van deze privacywetgeving. Met zijn gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme weet hij bij Consignium veel impact te creëren. 

Martijn Consignium 22-11-2021 web resolutie (1)

Martijn Anbeek

We hebben bijna ons elftal compleet! Ook Martijn is een voetbal liefhebber en voelt zich alleen daarom al thuis bij Consignium. Nu in zijn laatste jaar International Business Management Studies gaat Martijn bij ons zijn afstudeer scriptie schrijven. Met zijn sportieve blik en kennis van zaken gaat hij onderzoeken wat voor ons de mogelijkheden zijn tot internationalisering. We gaan voor die interland doelpunten!
Denise Consignium web resolutie (2)

Denise Bouwmeester

Denise maakt ingewikkelde dingen graag eenvoudig. Daar zijn we bij Consignium heel erg blij mee, want als Content Manager in een complexe wereld van informatie komt helder formuleren goed van pas! Met haar bachelor Taal- en Cultuurstudies op zak is zij als taalpurist vooral heel consequent, scherp én kritisch. Zo flexibel als ze met haar taal is, is ze ook in haar vrije tijd. Deze veelzijdige collega wordt gelukkig van reizen, koken en vooral creatief bezig zijn.

Ben je op zoek naar een inspirerend woordje of een overtuigend artikel? Dan kun je vertrouwen op Denise.

Will hoge resolutie (1)

Will van der Boor

Stuur Will met zijn clubs naar een spraakmakende Match Play en je hebt een gelukkig mens! Met zijn bijna single handicap is hij niet alleen succesvol op golfbaan, maar gaat Will ook scoren voor Consignium en in het bijzonder Talentforce.

 

Het zorgen voor een juiste match is duidelijk geen probleem voor Will. Met zijn internationale ervaring en expertise zorgt hij dat de marktpositie van Talentforce verder zal uitbreiden. Will signaleert en creëert nieuwe kansen en zorgt door zijn gestructureerde aanpak voor een nieuw baanrecord. Ben je op zoek naar iemand die jouw zoektocht naar expertise oplost? Dan ben je bij Will aan het juiste adres.

Colin Lage Resolutie (3)

Colin Ouweneel

Met Colin hebben we een echte Legal topscoorder in huis. Zijn passie voor recht, voetbal, padel en dus winnen zorgen voor een perfecte combinatie. Als consultant Compliance & Normering is geen project onverslaanbaar op het gebied van Compliance, Privacy, Governance en IT Security. Met Colin til je jouw bedrijf met de nodige normeringen naar een hoger niveau!

Vijay Kewalbansing

Vijay Kewalbansing

Vijay is een enthousiaste senior risk consultant met veel oog voor data en detail. Hij heeft jaren ervaring bij verschillende instellingen op het gebied van risk management, audit en compliance. Zijn passie voor optimale presentatie van cijfers, risico’s en maatregelen zorgt voor maximale impact op directieniveau bij organisaties. Vijay is onze rechtsbuiten op Operational Risk.

 

Peter van Leeuwen

Peter van Leeuwen

Peter is senior advisor to the board en richt zich op Risk, Compliance en Audit. Peter heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring en is een leeuw als het gaat om daadkracht, deskundigheid en senioriteit. Als voormalig Head of Risk van Triodos Investment Management kent Peter de ins-and-outs van project- en risicomanagement. Daarnaast is hij als Register Accountant en docent Accountancy aan de Erasmus Universiteit sterk onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitdaging op het hoogste niveau kan je met een gerust hart aan Peter overlaten.