Team

Ons team

Robert van Asch

Robert van Asch

Robert is als directeur-eigenaar een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in risk, compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

May-Britt Verhoef

May-Britt Verhoef

May-Britt is consultant AVG & Legal en houdt zich bezig met privacy vraagstukken, implementatie wet- en regelgeving en compliance. Ze heeft de opleiding HBO-rechten met succes afgerond en volgt nu naast haar werk voor Consignium de Pre-Master rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de sportschool. Daar doet ze aan fitness en kickboksen. Aan energie en daadkracht dus geen gebrek, waarmee ze graag voor jou aan de slag gaat!

Kelly Blazer

Kelly Blazer

Kelly is consultant Risk & Crime en houdt zich bezig met compliance en economische criminaliteit. Ze heeft Integrale Veiligheidskunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Met haar interesse in criminaliteit vindt ze het heerlijk om te zoeken naar sporen die kunnen leiden naar economische criminaliteit, zoals witwassen en het (mogelijk) financieren van terrorisme. Als speurneus deze zaken aan het licht brengen vindt ze het meest interessant om te doen.
Dion hoge resolutie (1)

Dion Fieret

Dion is na zijn stage IT Risk Management aan de Haagse Hogeschool aan de slag gegaan bij Consignium. Dion is werkzaam op het gebied van Risk, IT security en daarnaast Content Manager van Riskworld!  

Dion schrijft sterke artikelen voor Riskworld en staat met zijn enthousiaste instelling altijd klaar om te helpen. 

Will hoge resolutie (1)

Will van der Boor

Will is onze Director Associates en binnen Consignium verantwoordelijk voor Talentforce.

Met zijn internationale ervaring en expertise werkt Will intensief aan de verdere uitbreiding van onze marktpositie. Hij signaleert en creëert nieuwe kansen en staat bekend om zijn gestructureerde aanpak. Ben je op zoek naar iemand die jouw zoektocht naar expertise oplost? Of ben je op zoek naar een mooie nieuwe opdracht op het gebied van GRC ? Dan ben je bij Will aan het juiste adres.

Vijay Kewalbansing

Vijay Kewalbansing

Vijay is een enthousiaste senior risk consultant met veel oog voor data en detail. Hij heeft jaren ervaring bij verschillende instellingen op het gebied van risk management, audit en compliance. Zijn passie voor optimale presentatie van cijfers, risico’s en maatregelen zorgt voor maximale impact op directieniveau bij organisaties. Vijay is onze rechtsbuiten op Operational Risk.

 

Peter van Leeuwen

Peter van Leeuwen

Peter is senior advisor to the board en richt zich op Risk, Compliance en Audit. Peter heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring en is een leeuw als het gaat om daadkracht, deskundigheid en senioriteit. Als voormalig Head of Risk van Triodos Investment Management kent Peter de ins-and-outs van project- en risicomanagement. Daarnaast is hij als Register Accountant en docent Accountancy aan de Erasmus Universiteit sterk onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitdaging op het hoogste niveau kan je met een gerust hart aan Peter overlaten.