Koningsweg 2-30, Soest, Tel.: 035-879 56 48

Team

Robert van AschRobert van Asch

Robert is een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in risk, compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

 

Peter van Leeuwen - Consignium BVPeter van Leeuwen

Peter is een senior consultant en richt zich op Risk, Compliance en Audit. Peter heeft meer dan 10 jaar internationale ervaring en is een leeuw als het gaat om daadkracht, deskundigheid en senioriteit. Als voormalig Head of Risk van Triodos Investment Management kent Peter de ins-and-outs van project- en risicomanagement. Daarnaast is hij als Register Accountant en docent Accountancy aan de Erasmus Universiteit sterk onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitdaging op het hoogste niveau kan je met een gerust hart aan Peter overlaten.

 

Bob SchutteBob Schutte

Bob is een Risk & Compliance consultant met ervaring bij uiteenlopende financiële instellingen. Betrokken, energiek en no-nonsens kenmerken Bob’s werkmentaliteit. Bob heeft daarnaast ervaring met Anti Money Laundering, Counter Terrorist Financing (AML/CDD/KYC), witwassen, sanctiewetgeving en complexe structuren. Bob heeft een kritische blik op processen.

 

Dalila Dizdar-JelacicDalila Dizdar – Jelacic

Dalila is Consultant Legal & Compliance en concentreert zich op het managen en uitvoeren van opdrachten en trajecten op het gebied van financieel recht en privacy. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, denkt in praktische oplossingen & concrete resultaten en helpt uw organisatie graag verder.

 

Mark NieskensMark Nieskens

Mark is Consultant Risk & Compliance met ruime ervaring bij diverse financiële instellingen. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond heeft hij heeft veel opdrachten uitgevoerd op gebied van zakelijke kredietverlening, risicomanagement en intensief beheer. Mark heeft eveneens veel ervaring met Wwft, CDD en sanctiewetgeving. Verder heeft Mark affiniteit met IT en in het bijzonder data analyse en beveiliging.

 

Rosanne Wolfsen

Rosanne Wolfsen

Rosanne richt zich op acquisitie bij Riskworld, dé risicomanagementsite voor risk experts en andere in risico geïnteresseerden. Rosanne heeft de universitaire studie Food Technology achter de rug en is daarom onze expert op het gebied van voedingsrisico’s. Tevens is ze expertpanel lid op het gebied van voeding, dus hebt u vragen of opmerkingen op het gebied van voeding en risk? Vraag het Rosanne!

 

Tibbe van Asten

Tibbe is onze legendarische, vastberaden IT-er. Hij is enthousiast over alles wat met online te maken heeft en werkt voornamelijk aan de ontwikkeling van Riskworld.nl. Tibbe is werkzaam als digitaal rendement specialist en helpt bedrijven om verschillende online marketing kanalen optimaal in te zetten. Opmerkingen of vragen over onze websites? Tibbe kan u helpen!

 

Nikki Mul

Nikki Mul

Nikki is onze -altijd vrolijke- content manager van Riskworld, dé risicomanagementsite voor risk experts en andere in risico geïnteresseerden. Nikki heeft de opleiding Communicatiemanagement afgerond en is nu bezig met de universitaire studie Bestuurskunde. Daarnaast is Nikki onze sparringpartner voor communicatie en marketing vraagstukken op het gebied van Risk, Privacy & Compliance.