Team

Ons team

Robert van Asch

Robert van Asch

Robert is als directeur-eigenaar een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in risk, compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

Peter van Leeuwen

Peter van Leeuwen

Peter is een senior consultant en richt zich op Risk, Compliance en Audit. Peter heeft meer dan 10 jaar internationale ervaring en is een leeuw als het gaat om daadkracht, deskundigheid en senioriteit. Als voormalig Head of Risk van Triodos Investment Management kent Peter de ins-and-outs van project- en risicomanagement. Daarnaast is hij als Register Accountant en docent Accountancy aan de Erasmus Universiteit sterk onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitdaging op het hoogste niveau kan je met een gerust hart aan Peter overlaten.

Dalila Dizdar

Dalila Dizdar – Jelacic

Dalila is Consultant Legal & Compliance en concentreert zich op het managen en uitvoeren van opdrachten en trajecten op het gebied van financieel recht en privacy. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, denkt in praktische oplossingen & concrete resultaten en helpt uw organisatie graag verder.
Rudolph Vermeer - Consignium BV

Rudolph Vermeer

Rudolph is een energieke senior consultant en programma manager. Hij richt zich op Insurance, Risk, Compliance en complexe (internationale) wetgevingstrajecten. Zo heeft hij ervaring met onder andere de implementatie van Solvency II. Rudolph is een sterke speler die makkelijk van complexe details kan abstraheren naar strategisch en holistische niveau. Hij is de juiste sparingspartner voor de management board en de raad van commissarissen. Daarnaast focust hij op risk & compliance op het gebied van artificial intelligence (AI), quantum computing en behavioral science 

 

Mark Nieskens

Mark Nieskens

Mark is Consultant Risk & Compliance met ruime ervaring bij diverse financiële instellingen. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond heeft hij heeft veel opdrachten uitgevoerd op gebied van zakelijke kredietverlening, risicomanagement en intensief beheer. Mark heeft eveneens veel ervaring met Wwft, CDD en sanctiewetgeving. Verder heeft Mark affiniteit met IT en in het bijzonder data analyse en beveiliging.
Talitha Munnik

Talitha Munnik

Talitha is onze Consultant Legal & Compliance met een bijzondere portie aan analytisch vermogen. Met haar jarenlange ervaring als Nederlands Kampioene schaken kan ze ook in het vakgebied Risk, Legal & Compliance op verschillende niveaus ‘schaken’. Daarnaast is ze bijzonder accuraat, het schijnt zelfs dat het woord accuraat niet bestond voordat Talitha werd geboren! Talitha heeft naast de Algemene Verordening Gegevensbescherming ook ervaring op het gebied van contractmanagement, kwaliteitsmanagement en verbetervraagstukken.

Safiatou

Safiatou Wolff

Safiatou is onze supergedreven Assistent Legal & Compliance. Met wetbundels vol met plakkertjes in de aanslag kan ze iedere juridische discussie aan. Onze vrolijke noot Safiatou is bij ons begonnen als stagiair en heeft zich gedurende haar stage gericht op de AVG en de ePrivacy Verordening. In haar nieuw rol als assistent is Safiatou nu betrokken bij verschillende Privacy, IT Security en Risk projecten.

Tibbe van Asten

Tibbe van Asten

Tibbe is onze legendarische, vastberaden IT-er. Hij is enthousiast over alles wat met online te maken heeft en werkt voornamelijk aan de ontwikkeling van Riskworld.nl. Tibbe is werkzaam als digitaal rendement specialist en helpt bedrijven om verschillende online marketing kanalen optimaal in te zetten. Opmerkingen of vragen over onze websites? Tibbe kan u helpen!

Nikki Mul

Nikki Mul

Nikki is onze -altijd vrolijke- content manager van Riskworld, dé risicomanagementsite voor risk experts en andere in risico geïnteresseerden. Nikki heeft de opleiding Communicatiemanagement afgerond en is nu bezig met de universitaire studie Bestuurskunde. Daarnaast is Nikki onze sparringpartner voor communicatie en marketing vraagstukken op het gebied van Risk, Privacy & Compliance.