Team

Ons team

Robert van Asch

Robert van Asch

Robert is als directeur-eigenaar een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in risk, compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

Dalila Dizdar

Dalila Dizdar – Jelacic

Dalila is Consultant Legal & Compliance en concentreert zich op het managen en uitvoeren van opdrachten en trajecten op het gebied van financieel recht en privacy. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, denkt in praktische oplossingen & concrete resultaten en helpt uw organisatie graag verder.
profiel foto Mick

Mick Visser

Mick is Consultant Data Integration, een positieve en flexibele collega. Mick heeft commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is detailgericht ingesteld. Met zijn passie voor de sportbusiness, analytische denkvermogen en ervaring is Mick onze sterspeler op het gebied van data integratie.  

Consignium Farina 16-1-21 HR (4)

Farina Drupsteen

Farina is als office manager de spil in het web van Consignium. Zij zorgt ervoor dat naast kantoorzaken, de klanten welkom worden geheten. Fysiek met een café latte of een lekkere cappuccino (amandel, soja of normale melk!) en digitaal optimaal contact via onze social media kanalen. Haar passie voor inrichting en design komt mooi tot uiting in ons supergezellig kantoor en in onze gave posts. Thuiswerken willen we niet meer sinds Farina het zonnetje op kantoor is!

 

Bart web resolutie (2)

Bart Koehoorn

Bart is junior consultant Legal & Compliance en weet alles af van Direct Marketing in relatie tot de ePrivacyverordening en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hij heeft inmiddels diverse klanten naar grote tevredenheid kunnen helpen op het gebied van deze privacywetgeving. Met zijn gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme weet hij bij Consignium veel impact te creëren. 

Denise Consignium web resolutie (2)

Denise Bouwmeester

Denise maakt ingewikkelde dingen graag eenvoudig. Daar zijn we bij Consignium heel erg blij mee, want als Content Manager in een complexe wereld van informatie komt helder formuleren goed van pas! Met haar bachelor Taal- en Cultuurstudies bijna op zak is zij als taalpurist vooral heel consequent, scherp én kritisch. Zo flexibel als ze met haar taal is, is ze ook in haar vrije tijd. Deze veelzijdige collega wordt gelukkig van reizen, koken en vooral creatief bezig zijn.

Ben je op zoek naar een inspirerend woordje of een overtuigend artikel? Dan kun je vertrouwen op Denise.

Kiara webresolutie (4)

Kiara Landman

Kiara houdt ervan om te spinnen en als ze niet doortrapt kan ze uren bingewatchen om weer opgeladen aan de slag te kunnen en haar laatste jaar Bachelor Rechten af te ronden. Haar eindopdracht voert ze uit bij Consignium en zij onderzoekt voor ons hoe er efficiënt en conform alle vereisten FIU-gemeld dient te worden door de niet-bancaire financiële instellingen. We zijn blij met de juridische kennis die Kiara meebrengt.

Stijn webresolutie (1)

Stijn Jansen

Onze Stijn is een echte sportman. Als het even kan is hij ieder vrij moment op het voetbalveld. Helaas houdt een kruisbandblessure hem nu even op de bank. Gelukkig kan hij als afstudeerstagiair bij Consignium zich volledig storten op het afronden van zijn Bachelor Bedrijfskunde MER. Hij gaat voor ons een mogelijke internationalisering naar het buitenland onderzoeken. Vervolgens gaat hij kijken wat de impact is op het huidige talentforce-proces. Met Stijn zijn we doelzeker en gaan we zeker scoren!

Vijay Kewalbansing

Vijay Kewalbansing

Vijay is een enthousiaste senior risk consultant met veel oog voor data en detail. Hij heeft jaren ervaring bij verschillende instellingen op het gebied van risk management, audit en compliance. Zijn passie voor optimale presentatie van cijfers, risico’s en maatregelen zorgt voor maximale impact op directieniveau bij organisaties. Vijay is onze rechtsbuiten op Operational Risk.

 

Peter van Leeuwen

Peter van Leeuwen

Peter is senior advisor to the board en richt zich op Risk, Compliance en Audit. Peter heeft meer dan 15 jaar internationale ervaring en is een leeuw als het gaat om daadkracht, deskundigheid en senioriteit. Als voormalig Head of Risk van Triodos Investment Management kent Peter de ins-and-outs van project- en risicomanagement. Daarnaast is hij als Register Accountant en docent Accountancy aan de Erasmus Universiteit sterk onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitdaging op het hoogste niveau kan je met een gerust hart aan Peter overlaten.