Team

Ons team

Robert van Asch

Robert van Asch

Robert is als directeur-eigenaar een echte duizendpoot. Hij is een ervaren register risicomanager (RRM) en voelt zich thuis in risk, compliance en projectmanagement. Daarnaast is hij auteur van hét managementboek ‘Ga niet langs af’. Robert heeft ervaring met veel uiteenlopende thema’s, van Wwft tot ISAE3402 en van governance tot risico-inventarisaties. Bovendien is Robert een voortreffelijk sparringpartner en altijd in voor nieuwe ideeën.

Dalila Dizdar

Dalila Dizdar – Jelacic

Dalila is Consultant Legal & Compliance en concentreert zich op het managen en uitvoeren van opdrachten en trajecten op het gebied van financieel recht en privacy. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, denkt in praktische oplossingen & concrete resultaten en helpt uw organisatie graag verder.
profiel foto Mick

Mick Visser

Mick is Consultant Data Integration, een positieve en flexibele collega. Mick heeft commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is detailgericht ingesteld. Met zijn passie voor de sportbusiness, analytische denkvermogen en ervaring is Mick onze sterspeler op het gebied van data integratie.  

Kadir Kulzlak

Kadir Kuzlak

Kadir is Consultant Data Integration. Kadir is een ervaren onderzoeker op het gebied van sociale wetenschappen. Door het doen van talloze onderzoeken ligt de kracht van Kadir bij het omgaan met data. Verzamelen, invoeren, analyseren, rapporteren en het presenteren van data, alles gebeurt accuraat. Kadir houdt zich vooral bezig met data integratieprojecten.

 

Vijay Kewalbansing

Vijay Kewalbansing

Vijay is een enthousiaste senior risk consultant met veel oog voor data en detail. Hij heeft jaren ervaring bij verschillende instellingen op het gebied van risk management, audit en compliance. Zijn passie voor optimale presentatie van cijfers, risico’s en maatregelen zorgt voor maximale impact op directieniveau bij organisaties. Vijay is onze rechtsbuiten op Operational Risk.

 

Consignium Andrea webresolutie (2)

Andrea Mijatovic

Andrea is Content Manager en focust zich op content voor
Riskworld en Consignium. Zij is gespecialiseerd in Content Design en Fotojournalistiek. Met een passie voor merkidentiteit is ze gemotiveerd om de impact die
Consignium creëert nog meer naar buiten te brengen. 

Bart web resolutie (2)

Bart Koehoorn

Bart is junior consultant Legal & Compiance en weet alles af van Direct Marketing in relatie tot de ePrivacyverordening en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hij heeft inmiddels diverse klanten naar grote tevredenheid kunnen helpen op het gebied van deze privacywetgeving. Met zijn gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme weet hij bij Consignium veel impact te creëren. 

Peter van Leeuwen

Peter van Leeuwen

Peter is senior advisor to the board en richt zich op Risk, Compliance en Audit. Peter heeft meer dan 15 jaar internationale ervaring en is een leeuw als het gaat om daadkracht, deskundigheid en senioriteit. Als voormalig Head of Risk van Triodos Investment Management kent Peter de ins-and-outs van project- en risicomanagement. Daarnaast is hij als Register Accountant en docent Accountancy aan de Erasmus Universiteit sterk onderlegd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitdaging op het hoogste niveau kan je met een gerust hart aan Peter overlaten.