Koningsweg 2-30, Soest, Tel.: 035-879 56 48

Training

Risicobeheersing door trainingen

Human Capital is een van de belangrijkste assets van een organisatie, maar ook belangrijk onderdeel bij de beheersing van de risico’s. Veel risico’s kunnen worden geminiteerd door maatregelen in processen, systemen, procedures en dergelijke. Maar helaas blijft de mens een zwakke schakel en de oorzaak van veel incidenten en risico’s. Het trainen van de medewerkers is dan ook een essentiële stap in duurzame risicobeheersing.

Consignium biedt de volgende trainingen/workshop op het gebied van risicomanagement:

CER Training
Training op het snijvlak van Commercie, Efficiency en Risicomanagement. Deze training  wordt gegeven aan de hand van een serious businessgame waarbij in een dag (8 uur) een reallife training het spanningsveld tussen Commercie, Efficiency en Risico’s wordt getest, uitgelicht en verdiept. Meer over de CER Training.

EWI Training
Van reactief naar proactief risicomanagement? Early Warning Indicators (EWI) is het belangrijkste onderdeel van next-level risicomanagement. Hoe werkt het precies en hoe kan ik EWI’s inrichten voor mijn organisatie is de kern van deze training. Meer over de EWI Training.

Risicobewustzijn training
Risico’s inschatten is voor een groot deel subjectief. Grotendeels afhankelijk het referentiekader van de persoon. In deze workshop gaan we in op risicobewustzijn, framing, cultuur en waardevolle statistieken. Meer over de Risicobewustzijn training.

Maatwerk
Iedere organisatie zijn eigen behoefte. Naast deze basis training is het mogelijk om maatwerk trainingen te bieden waarbij we specifiek kijken naar de behoefte van de klant, de situatie en het tijdvak wat ingevuld moet worden. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken

Een voorproef van onze CER Training: