Trainingen

Training

Human Capital is een van de belangrijkste assets van een organisatie en een belangrijk onderdeel bij risicobeheersing. Veel risico’s kunnen worden gemitigeerd door maatregelen in processen, systemen, procedures en dergelijke. De mens blijft (helaas) een zwakke schakel en is de oorzaak van veel incidenten en risico’s. Het trainen van medewerkers van uw organisatie is dan ook een essentiële stap in duurzame risicobeheersing.

Consignium biedt de volgende trainingen/workshops aan:

Awareness Training

IT SecurityPrivacy en Risicomanagement zijn onderdelen die consequent bewustwording en aandacht verdienen van management en medewerkers. Met de Awareness Training, waarvan u zelf de modules bepaalt, krijgen uw medewerkers de juiste ‘awareness boost’.

Aan de hand van modulaire onderdelen kunt u zelf uw awareness training, de duur en de frequentie samenstellen. Klik hier voor meer informatie over de Awareness Training.

Security Awareness

Naast de modulaire klassikale awareness-trainingen is het belangrijk om de medewerkers continu scherp te houden over het onderwerp security. Dit doen wij met nep-fishing mails, korte filmpjes en gesimuleerde social engineering aanvallen. Klik hier voor meer informatie

Masterclass Witwassen

In deze training wordt ingegaan op verschillende elementen die voortkomen uit de Wwft. Zo bieden wij korte masterclasses over de strekking van de Wwft, maar ook in-dept trainingen over bepaalde elementen die voortkomen uit de Wwft. Denk hierbij aan Transactiemonitoring of klantonderzoek. Meer over de Wwft trainingen.

Maatwerk

Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte. Naast bovenstaande trainingen is een training op maat mogelijk waarbij wij specifiek kijken naar uw behoefte, situatie en het tijdvak dat ingevuld moet worden. Zo verzorgen wij ook de volgende maatwerktrainingen:

  • Risicomanagement
    Workshop waarin de basis elementen van risicomanagement worden uitgelegd en verrijkt met verschillende praktijkvoorbeelden. Nu gaat risicomanagement echt leven!
  • EWI Training
    Van reactief naar proactief risicomanagement? Early Warning Indicators (EWI) zijn het belangrijkste onderdeel van next-level risicomanagement. Hoe werkt het precies en hoe kunt u EWI’s inrichten voor uw organisatie is de kern van deze training. Klik hier voor meer informatie over de EWI Training.
  • CER Training
    Een serious businessgame waarbij in een dag van 8 uur een real life training het spanningsveld tussen Commercie, Efficiency en Risico’s wordt getest, uitgelicht en verdiept.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.