Trainingen

Training

Human Capital is een van de belangrijkste assets van een organisatie en een belangrijk onderdeel bij de beheersing van risico’s. Veel risico’s kunnen worden gemitigeerd door maatregelen in processen, systemen, procedures en dergelijke, maar helaas blijft de mens een zwakke schakel en de oorzaak van veel incidenten en risico’s. Het trainen van de medewerkers van uw organisatie is dan ook een essentiële stap in duurzame risicobeheersing.

Consignium biedt de volgende trainingen/workshops aan:

Awareness Training

IT SecurityPrivacy en Risicomanagement zijn constante aandachtspunten waarvan het belangrijk is dat hiermee bewust wordt omgaan. Met deze training, waarvan u zelf de modules bepaalt, krijgen de medewerkers van uw organisatie de juiste ‘awareness boost’. Klik hier voor meer informatie over de Awareness Training.

EWI Training

Van reactief naar proactief risicomanagement? Early Warning Indicators (EWI) zijn het belangrijkste onderdeel van next-level risicomanagement. Hoe werkt het precies en hoe kunt u EWI’s inrichten voor uw organisatie is de kern van deze training. Klik hier voor meer informatie over de EWI Training.

CER Training

Deze training  wordt gegeven aan de hand van een serious businessgame waarbij in een dag (8 uur) een real life training het spanningsveld tussen Commercie, Efficiency en Risico’s wordt getest, uitgelicht en verdiept. Klik hier voor meer informatie over de CER Training.

Maatwerk

Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte. Naast bovenstaande trainingen is een training op maat mogelijk waarbij wij specifiek kijken naar uw behoefte, situatie en het tijdvak dat ingevuld moet worden. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.