Awareness Training

Awareness Training

De beste beheersing begint bij bewustwording.

IT Security, Privacy en Risicomanagement zijn constante aandachtspunten waarvan het belangrijk is dat de medewerkers van uw organisatie hier bewust mee omgaan. Met deze training, waarvan u zelf de modules bepaalt, krijgen zij de juiste ‘awareness boost’.

Elke Awareness Training bestaat uit de introductiemodule en minstens één andere module. Alle modules zijn interactief en op maat – de inhoud stemmen wij met u af. Aanvullende informatie vindt u onderaan deze pagina. Wilt u meer weten over een module, neem dan telefonisch contact op via 035 – 879 56 48 of vul dit formulier in. Ons streven is om u binnen een werkdag van een reactie te voorzien.

Introductie

Ter introductie gaan we in op de principes van het betreffende thema en leggen we de link met de opvolgende module(s).

IT Security, Privacy of Risk
Begrippen, context, doel, interpretatie, kennismaking, status, voorkennis
 
30 min
500,-

Escape room

Hoe goed zijn uw collega’s op elkaar ingespeeld? Al zoekend naar sleutels, codes en aanwijzingen moeten zij de ruimte op tijd proberen te ‘ontsnappen’. Waar u in NL ook bent gevestigd: wij brengen de escape room naar u toe!

IT Security én Privacy
feedback, gamification, meldpunt, mobiele apparatuur, social engineering, teambuilding, USB sticks
max. 8 uur
max. 4.500,-

Social (s)kills

Social engineering is het psychologisch manipuleren van mensen in het uitvoeren van acties of het bekendmaken van vertrouwelijke informatie. Welke vormen zijn er en wat kunt u er tegen doen?

IT Security
CEO fraude, nudging, phishing smishing vishing, ransomware, social media, tips & tricks, USB sticks

60 min
400,-

Data-ethiek: het nieuwe concurrentievoordeel

Een opkomende trend is de ontwikkeling van data-ethische organisaties die privacy als uitgangspunt nemen. Hoe zet uw organisatie de richtlijnen van de AVG om naar meerwaarde?

Privacy
big data, commerciële waarde, privacy tech, transparantie, vertrouwen
60 min
400,-

Risicobeleving en bewustwording

Ondersteund door verschillende onderzoeken, waardevolle statistieken en culturele invloeden gaan we in deze module in op de vraag hoe u uw subjectiviteit kunt verminderen bij de beoordeling van risico’s.

Risk
framing, heuristiek, nivelleren, referentiekader
 
60 – 90 min
700,-

Komt een vrouw bij de h@cker

Met concrete voorbeelden laat Maria Genova, auteur van het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’, zien hoe gemakkelijk het is om informatie te ontfutselen, identiteiten te stelen en uw bedrijfsnetwerk binnen te dringen.

IT Security én Privacy
hacking, identiteitsfraude, phishing, tips & tricks, wachtwoorden

30 – 90 min
1.100,-

Interactieve quiz

Spelenderwijs het gesprek met elkaar aangaan! Met de learning game Kahoot behandelen we diverse educatieve meerkeuzevragen.

IT Security, Privacy of Risk
competitie, dialoog, feedback, gamification, praktijk, theorie
 

60 min
400,-

Privacytermen ontrafeld

Wat is een datalek en wanneer moet u hier melding van maken? Bent u verwerker of verwerkingsverantwoordelijke en hoe handelt u naar deze rol(len)? In deze module wordt dieper ingegaan op voor u onduidelijke AVG-begrippen en hun toepassing.

Privacy
bewaartermijn, datalek, privacy by default en -design, profilering, verwerkersovereen-komst, 
verwerkingsregister
30 min
300,-

What if…

Wat als de gesprekken in uw woonkamer afgeluisterd worden? Wat als een collega zijn of haar werktas in de trein laat liggen? Wat als u die ene software update blijft uitstellen? We behandelen hedendaagse en toekomstige risicoscenario’s met de ‘wat als-vraag’ als echte breinbreker!

IT Security, Privacy of Risk
dialoog, ethiek, feedback, risicobeheersing, sciencefiction, technologische ontwikkeling

60 min
400,-

Aanvullende informatie

  • Met uitzondering van de ‘Escape room’ en ‘Komt een vrouw bij de h@cker’, zijn de modules gebaseerd op een maximum aantal van vijfentwintig deelnemers. Bent u op zoek naar een training voor meer dan vijfentwintig mensen, neemt u dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Het maatwerk per module zit bij de moduleprijs in.
  • Als reiskostenvergoeding rekenen wij €0,45 per kilometer. De eerste 30 kilometer vanaf de Larikslaan 14 te Leusden nemen wij voor eigen rekening. Bij onderstaande twee rekenvoorbeelden gaan we er vanuit dat u zich binnen deze straal van 30 kilometer bevindt.

Rekenvoorbeeld 1: u wilt graag een Awareness Training met IT Security als thema en kiest naast de introductie voor de module ‘Interactieve quiz’. Dan zijn de kosten exclusief BTW: €500,- + €400,- = €900,-. De kosten inclusief BTW bedragen: €900,- * 1,21 = €1.089,-. De totale duur van de Awareness Training is 30 + 60 min = anderhalf uur.

Rekenvoorbeeld 2: u wilt graag een Awareness Training met Privacy als thema en kiest naast de introductie voor de modules ‘Privacytermen ontrafeld’ en ‘What if…’. Dan zijn de kosten exclusief BTW: €500,- + €300,- + €400,- = €1.200,-. De kosten inclusief BTW bedragen: €1.200,- * 1,21 = €1.452,-. De totale duur van de Awareness Training is 30 + 30 + 60 min = twee uur.