Security Awareness

Security Awareness Trainingen

Security awareness voor uw organisatie is van essentieel belang. De reputatieschade en financiële schade in geval van datalekken of besmetting met ransomware kunnen uw organisatie in grote problemen brengen. En dan te bedenken dat maar liefst 90% van alle cybersecurity incidenten te wijten is aan menselijke fouten! Uw werknemer kan zomaar de zwakke schakel zijn die uw organisatie onbedoeld in de problemen brengt. Het trainen van uw personeel is essentieel voor het creëren van een extra verdedigingslinie tegen kwaadwillende hackers. Daarbij is het voldoen aan wet- en regelgeving noodzakelijk als u compliant wilt zijn.

Het inregelen van periodieke of doorlopende trainingen kan daarbij helpen. Naast onze klassikale trainingen bieden we ook een mooie oplossing voor doorlopende trainingen van onze partner KnowBe4

Knowbe4 Partner van Consignium

Met traditionele awareness trainingen redden we het niet meer. Hackers zijn doorlopend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en manieren om de standaard beveiligingsmechanismen te omzeilen. Medewerkers zullen continu getraind moeten worden, met bijvoorbeeld regelmatig gesimuleerde phishing aanvallen, om daarmee bewustwording en gedragsverandering te bewerkstelligen. Want een scherpe én security bewuste medewerker telt voor twee.

KnowBe4 is een nieuw platform voor training op het gebied van security awareness training. Consignium is partner van KnowBe4 en staat volledig achter het product. Wij geloven in het geïntegreerde platform waarmee gebruikers getraind kunnen worden, vervolgens de resultaten te zien krijgen en daarmee daadwerkelijk gedragsverandering als gevolg hebben.

Met alleen traditionele awareness trainingen redden we het niet meer

Met KnowBe4 krijgt u de beschikking over on-demand, interactieve online trainingen in combinatie met een onbeperkt aantal gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms. Het KnowBe4-abonnement geeft toegang tot de grootste bibliotheek van security awareness trainingen, waarvan de content regelmatig wordt bijgewerkt. Gekozen kan worden uit tientallen categorieën met duizenden bekende phishing-sjablonen in 24 talen. Mocht u benieuwd zijn hoeveel % van uw medewerkers daadwerkelijk op een phishing e-mail in gaat, dan kunt u zich aanmelden voor de gratis phishing security test.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende demo om meer te leren over de KnowBe4 tool? Plan deze dan dan nu in via deze link. Samen komen we tot een passende inrichting van Security Awareness binnen uw organisatie.

Consignium Partner Knowbe4