Security Awareness

Security Awareness Trainingen

Security awareness is van essentieel belang voor uw organisatie. Wanneer u geconfronteerd wordt met datalekken of een besmetting van ransomware dan kunt u in grote problemen komen. Problemen die eenvoudig te voorkomen zijn als u bedenkt dat 90% van alle cybersecurity-incidenten te wijten is aan menselijke fouten! Een van uw werknemers kan zomaar de zwakke schakel zijn die uw organisatie onbedoeld in de problemen brengt. Een extra verdedigingslinie creëren in de strijd tegen cybercriminelen en hackers is simpelweg het trainen van uw personeel. Goed opgeleid personeel zorgt voor meer veiligheid en is essentieel als u compliant wil zijn aan wet- en regelgeving.

KnowBe4
Uw personeel opleiden in de strijd tegen cybercriminaliteit kan door het organiseren van periodieke of doorlopende trainingen. Naast de klassikale trainingen van Consignium is er ook een mooie oplossing voor doorlopende trainingen van Consigniums partner KnowBe4.

Knowbe4 Partner van Consignium

KnowBe4 is een nieuw platform voor security awareness training. Consignium is partner van KnowBe4 en gelooft in het geïntegreerde platform waarmee gebruikers getraind worden. Het getrainde personeel krijgt de resultaten te zien.

Met traditionele awareness-trainingen redden we het niet meer. Hackers zijn doorlopend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en manieren om de standaard beveiligingsmechanismen te omzeilen. Medewerkers moeten continu getraind worden. Een trainingsvoorbeeld is een periodiek gesimuleerde phishing-aanval. Hiermee wordt bewustwording en gedragsverandering bewerkstelligd. Een medewerker die bewust is van security en daar scherp op is telt voor twee.

Met KnowBe4 krijgt u de beschikking over on-demand, interactieve online trainingen gecombineerd met een onbeperkt aantal gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms. Het KnowBe4-abonnement geeft toegang tot de grootste bibliotheek van security awareness trainingen, waarvan de content regelmatig wordt bijgewerkt. Gekozen kan worden uit tientallen categorieën met duizenden bekende phishing-sjablonen in 24 talen. Bent u benieuwd naar het percentage van uw medewerkers dat daadwerkelijk reageert op een phishing e-mail? U kunt uw organisatie aanmelden voor de gratis phishing security test.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende demo om meer te leren over de KnowBe4 tool? Plan deze dan dan nu in via deze link. Zet vandaag de eerste stap tot een passende inrichting van Security Awareness binnen uw organisatie.

Consignium Partner Knowbe4

Maak een afspraak