Whitepapers

Whitepapers

Bent u op zoek naar informatie en inspiratie op het gebied van onze thema’s? Hieronder vindt u een overzicht van de whitepapers die Consignium heeft gepubliceerd.

Wilt u verder praten over één van de onderwerpen, dan bent u altijd welkom voor een bakje koffie. Voor meer informatie kunt u zich onderaan deze pagina tevens inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze wordt een aantal keer per jaar verstuurd.

Whitepaper Privacy Management

Hoe zet u de verplichting om naar meerwaarde? Na het lezen van deze whitepaper weet u wat uw organisatie aan privacy management kan doen om te voldoen aan uw verantwoordingsplicht en wat de bijkomende voordelen zijn en hoe de Functionaris Gegevensbescherming hieraan bijdraagt. Mocht u het fijn vinden om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen, laat dan hieronder uw gegevens achter. Wilt u de whitepaper direct lezen, klik dan hier.

Whitepaper ISO norming

ISO kan een organisatie meer professionaliteit en zekerheid voor haar klanten bieden. Maar er zijn talloze normeringen waar een organisatie voor kan kiezen. Deze whitepaper richt zich op de volgende drie normeringen waar Consignium veelal mee werkt:

  • ISO 9001, Kwaliteitsmanagementsysteem
  • ISO 27001, Informatiebeveiliging
  • ISO 31000, Risicomanagement
Mocht u het fijn vinden om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de ISO standaarden, laat dan hieronder uw gegevens achter. Wilt u de whitepaper direct lezen, klik dan hier.

Nieuwsbrief

Ontvang ConsigNieuws een aantal keer per jaar en blijf op de hoogte!

*